5 тӧв шӧр 2021

15 ода кора 2020

29 рака 2019

28 рака 2019

10 рака 2018

9 рака 2018

7 рака 2013

25 урасьӧм 2013

18 урасьӧм 2013

16 урасьӧм 2013

28 ӧшым 2012

14 вӧльгым 2012

1 кӧч 2012

22 сора 2012

13 сора 2012

1 лӧддза-номъя 2012

27 ода кора 2012

25 ода кора 2012

11 ода кора 2012

30 кос му 2012

12 кос му 2012

6 кос му 2012

29 рака 2012

6 рака 2012

21 вӧльгым 2011

6 вӧльгым 2011

22 йирым 2011

21 йирым 2011

5 лӧддза-номъя 2011

29 ода кора 2011

23 ода кора 2011

20 ода кора 2011

3 ода кора 2011

14 кос му 2011

7 кос му 2011

1 кос му 2011

24 рака 2011

22 рака 2011

18 рака 2011

22 урасьӧм 2011

28 тӧв шӧр 2011

26 ӧшым 2010

7 ӧшым 2010

1 ӧшым 2010

50 более старых